Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki zimowej. Jedna porcja zawiera 463 kalorie, 5G białka, oraz 45 g tłuszczu. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, miód, starzony kozi ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Zima. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Przepis na sałatkę zimową (z sosem dmuchającym) Sałatka Reci, Zimowe inspiracje sałatkowe {: Sałatka Cezar z boczkiem}, oraz Sałatka z czerwonej kapusty, Radicchio i Endive / Sałatka Zimowa.
Instrukcje
1
Wymieszać szalotkę, miód, sok pomarańczowy, ocet, sól i biały pieprz w misce, a następnie dodać oliwę z oliwek w strumieniu, ubijając do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomarańczowy
Biały Pieprz
Oliwa Z Oliwek
Szalotka
Ocet
Miód
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wrzucić endywii, cebula, koper włoski, korzeń selera, jabłko, i mizuna z 1/2 szklanki dressing w dużej misce. Doprawić solą i białym pieprzem.