Sałatka ziemniaczano-fasolowa z cytryną i bazylią może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 112 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.26 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, wodę, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Sałatka z fasoli, pomidorów i ziemniaków z pesto migdałowo-bazyliowym, Sałatka z zielonych fasolek pieczonych ziemniaków z sosem z maślanki Bazyliowej, oraz Sałatka z zieloną fasolką i bazylią.
Instrukcje
1
Spuścić wodę z fasoli i natychmiast zanurzyć je w kąpieli z lodem i wodą, aby zatrzymać gotowanie. Aby zrobić dressing, umieść 2 uncje ugotowanych ziemniaków (60 g) w małym robocie kuchennym lub mini blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Rozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj bazylii, sok z cytryny, czosnek, miso, i 1 łyżka wody. Proces aż do kremowy, skrobanie w dół boki i dodając więcej wody, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Miso
3
Odcedzić fasolkę szparagową i dodać je do ziemniaków w dużej misce do serwowania. Delikatnie złożyć opatrunek. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny, aby umożliwić smaki do mieszania. Przed podaniem dodać pokrojoną czerwoną paprykę. Jeśli chcesz, możesz krótko upiec paski pieprzu pod brojlerem, aby zmiękczyć i osłodzić ich smak. Smak do przypraw i dodać dodatkowy sok z cytryny, sól i świeżo zmielony pieprz w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego