Sałatka ziemniaczano-fasolowa z cytryną i bazylią

Sałatka ziemniaczano-fasolowa z cytryną i bazylią
Sałatka ziemniaczano-fasolowa z cytryną i bazylią może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 112 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.26 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, wodę, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Sałatka z fasoli, pomidorów i ziemniaków z pesto migdałowo-bazyliowym, Sałatka z zielonych fasolek pieczonych ziemniaków z sosem z maślanki Bazyliowej, oraz Sałatka z zieloną fasolką i bazylią.

Instrukcje

1
Spuścić wodę z fasoli i natychmiast zanurzyć je w kąpieli z lodem i wodą, aby zatrzymać gotowanie. Aby zrobić dressing, umieść 2 uncje ugotowanych ziemniaków (60 g) w małym robocie kuchennym lub mini blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj bazylii, sok z cytryny, czosnek, miso, i 1 łyżka wody. Proces aż do kremowy, skrobanie w dół boki i dodając więcej wody, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
MisoMiso
3
Odcedzić fasolkę szparagową i dodać je do ziemniaków w dużej misce do serwowania. Delikatnie złożyć opatrunek. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny, aby umożliwić smaki do mieszania. Przed podaniem dodać pokrojoną czerwoną paprykę. Jeśli chcesz, możesz krótko upiec paski pieprzu pod brojlerem, aby zmiękczyć i osłodzić ich smak. Smak do przypraw i dodać dodatkowy sok z cytryny, sól i świeżo zmielony pieprz w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia49
Magazyn