Sałatka Ziemniaczana Śródziemnomorska
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Śródziemnomorska Sałatka ziemniaczana może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 94 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, ocet jabłkowy, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sałatka Ziemniaczana Śródziemnomorska, Sałatka Ziemniaczana Śródziemnomorska, oraz Sałatka Ziemniaczana Śródziemnomorska dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 3-quart, podgrzać 1 cal wody do wrzenia.
Dodać ziemniaki. Przykryć i podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 10 do 15 minut lub do miękkości; odcedzić. Lekko schłodzić.
Ziemniaki pokroić w kostkę 3/4 cala; umieścić w dużej misce.
Tymczasem linia kuchenka mikrofalowa płyta z mikrofalowym ręcznikiem papierowym.
Umieść boczek na ręczniku papierowym; top z innym ręcznikiem papierowym do mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa Na Wysokiej 2 do 3 minut lub do boczku jest chrupiące. Pokruszony bekon.
Boczek, pomidory, cebulę i oliwki wymieszać z ciepłymi ziemniakami w kostkach. W małej misce wymieszać sos i ocet; wlać mieszaninę ziemniaków, delikatnie mieszając, aby pokryć warzywa.
Posypać natką pietruszki.
Podawać na ciepło lub chłodno.