Sałatka ziemniaczana z musztardą i marynowaną czerwoną cebulą

Sałatka ziemniaczana w stylu Teksasu z musztardą i marynowaną czerwoną cebulą może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.79 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 784 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka jaj ugotowanych na twardo, młode ziemniaki, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 58%. Podobne przepisy to Marynowana Czerwona Cebula, Nowa Sałatka Ziemniaczana W Stylu Texas, oraz Nowa Sałatka Ziemniaczana W Stylu Texas.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Ocet, cukier, nasiona gorczycy i 1 łyżka soli zagotować w małym rondlu i gotować, aż cukier i sól rozpuszczą się, około 1 minuty.
Przełożyć do małej miski i ostudzić przez 10 minut.
Dodać cebulę i wymieszać, aby połączyć. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę i do 24 godzin.
Odcedzić cebulę przez sitko do miski i zarezerwować płyn do wytrawiania.
Umieść ziemniaki w dużym garnku, przykryj zimną wodą o 2 cale i dodaj 2 łyżki soli. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i gotować, aż nóż włożony w środek ziemniaków spotka się bez oporu.
Dobrze odcedzić ziemniaki, lekko ostudzić (ale nie do końca) i pokroić w plastry o grubości 1/2 cala.
Przełożyć ciepłe ziemniaki do dużej miski.
Dodać jajka, marynowaną cebulę i czerwoną paprykę.
Ubić majonez, musztardy, kilka łyżek płynu do wytrawiania i doprawić solą i pieprzem.
Do ciepłych ziemniaków dodać dressing i natkę pietruszki i delikatnie wymieszać do połączenia; doprawić solą i pieprzem.
Podawać w temperaturze pokojowej lub przykryć szczelnie i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny i podawać schłodzone.