Sałatka Ziemniaczana Z Kwaśną Śmietaną
Koper śmietana Sałatka ziemniaczana wymaga około 3 godziny i 30 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 207 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz śmietanę, pieprz, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest dobre. Spróbuj Sałatka Ziemniaczana Śmietanowo-Koperkowa, Nowa Sałatka ziemniaczana ze śmietaną i koperkiem, oraz Sałatka Cuke z sosem śmietanowo-koperkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać ziemniaki i gotować do miękkości, ale nadal firma, o 15 protokół.
W dużej misce połączyć ziemniaki, seler i zieloną cebulę.
W małej misce połączyć ocet, olej, sól, pieprz i koper chwastów.
Polać ziemniakami i delikatnie wrzucić. Przechowywać w lodówce przez kilka godzin lub przez noc.
Tuż przed podaniem wymieszać z kwaśną śmietaną i ogórkami.
Dekoruj klinami pomidorowymi.