Sałatka Ziemniaczana Z Koperkiem

Sałatka Ziemniaczana Z Koperkiem
Sałatka ziemniaczana z koperkiem to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz sól, musztardę, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Sałatka Ziemniaczana Z Koperkiem, Kremowa Sałatka Ziemniaczana Z Koperkiem, oraz Sałatka Ziemniaczana Z Fetą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki umieścić w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby przykryć ziemniaki. Doprowadzić do wrzenia. Gotować 5 do 8 minut lub tylko do ziemniaków są przetargu widłowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
3
Odcedzić; spłukać zimną wodą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
4
W dużej misce wymieszaj ziemniaki i pozostałe składniki sałatki. W średniej misce wymieszać składniki dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
SOS zalać sałatką; delikatnie wymieszać. Przechowywać w lodówce 1 godzinę do mieszania smaków.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn