Sałatka ziemniaczana z boczkiem i jajkiem

Sałatka ziemniaczana z boczkiem i jajkiem
Jeśli masz około 40 minut do spędzenia w kuchni, sałatka ziemniaczana z boczkiem i jajkiem może być spektakularnym przepisem bezglutenowym i bezmlecznym do wypróbowania. Za 1,77 dolara za porcję otrzymujesz danie dodatkowe dla 6 osób. Jedna porcja zawiera 660 kalorii , 16 g białka i 53 g tłuszczu . Jest idealna na Czwartego Lipca . Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafił w dziesiątkę. Udaj się do sklepu i kup cebulę, musztardę pełnoziarnistą, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić go dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 54% . Ta ocena jest solidna. Użytkownikom, którym podobał się ten przepis, spodobały się również : Suflet jajeczny z boczkiem i szparagami , Kanapka jajeczna z boczkiem, szparagami i pesto oraz Bukiet z boczku i jajka .

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w średnim rondlu i zalej zimną wodą. Doprowadź do wrzenia, następnie zmniejsz ogień do średniego i gotuj, aż będą miękkie po nakłuciu widelcem, około 15 minut. W międzyczasie podsmaż boczek na patelni na małym ogniu, aż będzie chrupiący, około 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Gorącej Wody (115 Stopni Fahrenheita)1/2 Szklanki Gorącej Wody (115 Stopni Fahrenheita)
ćwiartki Nadziewanych Oliwek Lindsay® Manzanillaćwiartki Nadziewanych Oliwek Lindsay® Manzanilla
2 1/4 łyżeczki Drożdży Szybko Rosnących (opakowanie 1/4 Uncji)2 1/4 łyżeczki Drożdży Szybko Rosnących (opakowanie 1/4 Uncji)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Filety Z Pstrąga, Bez Ości, OsuszoneFilety Z Pstrąga, Bez Ości, Osuszone
(zalecane: Gotowe)(zalecane: Gotowe)
2
Odsączyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
3
Włóż jajka do małego rondelka i zalej zimną wodą. Doprowadź do wrzenia, a następnie zdejmij z ognia, przykryj i odstaw na 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 1/4 łyżeczki Drożdży Szybko Rosnących (opakowanie 1/4 Uncji)2 1/4 łyżeczki Drożdży Szybko Rosnących (opakowanie 1/4 Uncji)
Dekoracje CukierkoweDekoracje Cukierkowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Filety Z Pstrąga, Bez Ości, OsuszoneFilety Z Pstrąga, Bez Ości, Osuszone
4
Odcedź i przelej zimną wodą, żeby ostygło; obierz i posiekaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 1/4 łyżeczki Drożdży Szybko Rosnących (opakowanie 1/4 Uncji)2 1/4 łyżeczki Drożdży Szybko Rosnących (opakowanie 1/4 Uncji)
5
Odcedź ziemniaki (nie płucz), przełóż na blachę do pieczenia i pozostaw do ostygnięcia na 6 do 8 minut. W małej misce wymieszaj ocet, majonez, musztardę, szczypiorek, czerwoną cebulę, cukier oraz sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Gotowej Zielonej Fasolki, Dostępnej W Dziale Warzywnym, Przekrojonej Na Pół Pod Kątem1 Funt Gotowej Zielonej Fasolki, Dostępnej W Dziale Warzywnym, Przekrojonej Na Pół Pod Kątem
Chleb Kanapkowy Z Siedmiu ZiarenChleb Kanapkowy Z Siedmiu Ziaren
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
16 Pasków Cienko Pokrojonej Papryki Pimento Lub Pieczonej Czerwonej Papryki16 Pasków Cienko Pokrojonej Papryki Pimento Lub Pieczonej Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Gorącej Wody (115 Stopni Fahrenheita)1/2 Szklanki Gorącej Wody (115 Stopni Fahrenheita)
16 (6-calowych) Szpikulców16 (6-calowych) Szpikulców
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
(Tart 'n' Tinys)(Tart 'n' Tinys)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Karton Sosu żurawinowo-pomarańczowegoKarton Sosu żurawinowo-pomarańczowego
Niesolone Masło (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do PosmarowaniaNiesolone Masło (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
6
Przełóż ziemniaki do dużej miski, dodaj boczek i jajka na twardo, a następnie wymieszaj z mieszanką majonezu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Kanapkowy Z Siedmiu ZiarenChleb Kanapkowy Z Siedmiu Ziaren
1/2 Szklanki Gorącej Wody (115 Stopni Fahrenheita)1/2 Szklanki Gorącej Wody (115 Stopni Fahrenheita)
ćwiartki Nadziewanych Oliwek Lindsay® Manzanillaćwiartki Nadziewanych Oliwek Lindsay® Manzanilla
Dekoracje CukierkoweDekoracje Cukierkowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Niesolone Masło (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do PosmarowaniaNiesolone Masło (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
7
Podawać w temperaturze pokojowej.
8
Zdjęcie autorstwa Anny Williams
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn