Sałatka ziemniaczana Mesa Grill

Sałatka ziemniaczana Mesa Grill
Południowo-Zachodnia Sałatka ziemniaczana Mesa Grill może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,65 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 421 kalorii. Jest idealny do 4 Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka soku z limonki, majonezu, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 10 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Spróbuj SOS Mesa Grill Steak, Bobby Flay ' s "Mesa Grill Cookbook": Spice Crusted Strip Steak, oraz Pikantna Sałatka Ziemniaczana Z Grilla / Za Pomocą Topper Grill dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki, z wyjątkiem ziemniaków, w średniej misce i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieścić ciepłe ziemniaki w dużej misce i wlać mieszaninę na ziemniaki i dobrze wymieszać. Ponownie doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn