Sałatka Ziemniaczana Czerwona

Sałatka Ziemniaczana Czerwona
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc spróbuj Czerwonej sałatki ziemniaczanej. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 289 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Przepis ten służy 6. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 15% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Będzie hitem w Twoim Czwarty Lipca wydarzenie. Mieszanka koszernej soli, pieprzu, wina i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz Ze Słodkich Ziemniaków Z Czerwonej Soczewicy, Marynowana Czerwona Cebula, oraz Red Velvet Cake Roll podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki pokroić w plastry o grubości 1/3 cala i włożyć do rondla z 1 łyżeczką soli, wodą i winem. Natkę pietruszki, pieprz i tymianek zawiąż w kawałku gazy i dodaj do garnka. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i natychmiast obniżyć ciepło, aby utrzymać delikatne gotowanie na wolnym ogniu. Gotuj, aż ziemniaki będą miękkie, ale nie papkowate, około 12 minut.
2
Odcedzić; wyrzucić wiązkę ziół i przenieść ziemniaki do miski.
3
Podczas gotowania ziemniaków zrobić opatrunek. W małej misce ubić ocet, pietruszkę, szalotkę, pozostałe 2 łyżeczki soli i pieprzu. Stopniowo ubijaj olej, aby zrobić opatrunek. Wrzuć ciepłe ziemniaki z sosem delikatnie, aby nie rozbić ziemniaków. Pozwól sałatce siedzieć w temperaturze pokojowej przez 1 godzinę, aby marynować, podrzucając kilka razy, aby pokryć ziemniaki. Doprawić solą i pieprzem, do smaku.
4
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 27 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn