Sałatka Ziemniaczana Cytrynowo-Koperkowa
Cytrynowo-koperkowa Sałatka ziemniaczana może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 93 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz szczypiorek, sól, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Ziemniaczana Cytrynowo-Koperkowa, Sałatka Ziemniaczana Z Cytryną I Koperkiem, oraz Sałatka Ziemniaczana Z Winegretem Cytrynowo-Koperkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki opłukać i szorować; pokroić na kawałki wielkości kęsa. Włóż ziemniaki do dużego garnka, przykryj zimną wodą i zagotuj.
Dodaj 1 łyżkę. sól, dostosować ciepło do utrzymania powolnego wrzenia, i gotować ziemniaki do miękkości do ukąszenia, o 8 protokół.
Ziemniaki odsączyć i włożyć do dużej miski. Wrzucić 3 łyżki. sok z cytryny i odstawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej, 20 do 30 minut.
W międzyczasie posiekaj szczypiorek (chcesz około 1/2 szklanki) i koperek (chcesz około 2 łyżki.).
Śmietanę przełożyć do średniej miski i ubić do uzyskania miękkich pików. Beat w białym pieprzem, Pozostałe 1 łyżeczka. sól, a pozostałe 1 łyżeczka. sok z cytryny. Wymieszać ze szczypiorkiem i koperkiem. Delikatnie wrzucić schłodzone ziemniaki z sosem.