Sałatka ziemniaczana curry z tuńczykiem
Curry Sałatka ziemniaczana z Tunanem jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 192 kalorie, 10g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka migdałów, sól, tuńczyk albacore w wodzie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczone awokado i jajko z sałatką z curry tuńczyk, Sałatka Ziemniaczana Curry, oraz Sałatka ziemniaczana z curry mayo.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w średnim rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło. Dusić 20 minut lub do miękkości; odcedzić. Super.
Połącz ziemniaki i ocet w dużej misce, podrzucając do płaszcza.
Dodaj rodzynki, szalotki i tuńczyka.
Połączyć majonez i kolejne 5 składników (przez pieprz) w misce, mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę majonezu do mieszaniny ziemniaków; wrzucić do herbu. Chill 1 godzina. Wymieszaj migdały.