Sałatka Ze Świeżych Buraków
Sałatka ze świeżych buraków to bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 188 kalorii, 8G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 116 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, buraki, groszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Ze Świeżych Buraków, Sałatka z buraków z rukolą i świeżym Pecorino, oraz Sałatka Z Pieczonych Buraków Ze Świeżym Serem, Prażonymi Pistacjami I Pist.
Instrukcje
Umieść buraki w rondlu z wystarczającą ilością wody, aby pokryć o 1 cal; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż buraki są łatwo przebite widelcem, o 30 protokół.
Tymczasem, gotować boczek w dużym, głęboka patelnia na średnim ogniu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół; przenieść boczek na papierowym ręcznikiem wyłożonym talerzu do drenażu, zastrzegając kapieli z boczku na patelni. Z grubsza posiekać boczek i odstawić.
Dodać osuszone buraki i czerwony chard Szwajcarski do reserved boczek kapie; przykryć patelnię, miejsce na średnim ogniu, i gotować, aż chard jest miękka, 3 do 5 protokół. Wymieszać posiekany boczek i mrożony groszek do mieszanki buraków; kontynuować gotowanie, aż groszek się ugotuje, około 5 minut.
Posypać serem feta, wymieszać.