Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać szpinak Sałatka migdałowa spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 353 kalorie, 6G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką cierpkie jabłka, sól, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Ze Szpinakiem Migdałowym, Sałatka Ze Szpinakiem Żurawinowo-Migdałowym, oraz Chińska Sałatka Szpinakowo-Migdałowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć pierwsze pięć składników. W blenderze połączyć cukier, ocet, cebulę i sól; przykryć i proces aż do wymieszania. Podczas przetwarzania stopniowo dodawać olej w stałym strumieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego