Sałatka ze szpinakiem, koprem włoskim i grejpfrutem z szalotką Vinaigrette

Sałatka ze szpinaku, kopru włoskiego i grejpfruta z szalotką Vinaigrette to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Mieszanka rosołu z kurczaka, oliwa z oliwek, pietruszka liści, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Sałatka grejpfrutowa z ciepłą szalotką Vinaigrette, Sałatka z kopru włoskiego i grejpfruta z winegretem pomarańczowo-kminkowym, oraz Sałatka szpinakowa ze słodkimi pieczonymi orzechami pekan i gorgonzolą z Sherry szalotka Vinaigrette.
Instrukcje
Umieść szpinak, koper włoski i grejpfrut w dużej salaterce.
W małej misce, ubij razem bulion, szalotki, pietruszka, olej, ocet, i Dijon. Doprawić solą i pieprzem.
Wlać winegret na sałatkę tuż przed podaniem.