Sałatka ze szpinakiem, gruszką i Endywią
Sałatka ze szpinakiem, gruszką i Endywią to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 252 kalorie, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Mieszanka octu winnego, szalotki, endywia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka z endywii i gruszek, Grillowana Sałatka z Endywią i gruszką, oraz Sałatka Z Rukoli, Endywii I Gruszek.
Instrukcje
Wstrząsnąć ocet, miód, musztarda, i olej w słoiku do wymieszania. Doprawić solą i pieprzem.
Umieść szpinak, endywia, gruszki, i szalotki w dużej misce.
Skropić winegretem i delikatnie wrzucić.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;