Sałatka Ze Szpinakiem Bermudzkim
Sałatka ze szpinakiem Bermudzkim wymaga z grubsza 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.92 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 330 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz grzyby, cukier, ocet jabłkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Spróbuj Bermudy Wayland Czarne, Zapiekanka Ze Słodkich Ziemniaków (Bermudy), oraz Tort rumowy bermudzki z sosem Rumowo-karmelowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jajka w rondlu i przykryć całkowicie zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia. Przykryć, zdjąć z ognia i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Wyjąć z gorącej wody i ostudzić. Gdy ostygnie, obrać i posiekać.
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
Przygotuj dressing w blenderze, łącząc cebulę, cukier, sól, olej, ocet, pieprz, nasiona selera i musztardę Dijon. Zmiksować na gładką masę.
W dużej salaterce, połączyć jajka, boczek, szpinak, grzanki i grzyby. Wymieszać.
Wlać wystarczająco dużo sos na sałatkę lekko płaszcz. Rzucaj i podawaj.