Sałatka Ze Szparagami Z Grilla

Grillowana sałatka ze szparagów może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 112 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 58 powiedziało, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, liście szpinaku, parmezan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Sałatka z tuńczyka zapiekana z Herbes de Provence, grillowane ziemniaki, sól wędzona Z Hickory i Ogolona sałatka ze szparagów, Grillowane szparagi i sałatka Asiago, oraz Grillowana sałatka szparagowa z Haloumi.
Instrukcje
Rozgrzej grill na małym ogniu.
Połącz sok z cytryny i oliwę z oliwek na talerzu.
Umieść szparagi na talerzu i zwinąć, aby pokryć.
Szparagi grillować przez około 5 minut, obracając co najmniej raz i szczotkując mieszaniną oliwy z oliwek.
Wyjąć z grilla i umieścić z powrotem na talerzu z olejem.
W dużej misce, połączyć szpinak, parmezan, i slivered migdały.
Szparagi pokroić na kawałki wielkości kęsa i dodać do sałatki wraz z sokiem z cytryny i olejem z talerza. Wrzucić do blend, a następnie służyć.