Sałatka Ze Szparagami Farro
Sałatka ze szparagów Farro może być tylko przystawką, której szukasz. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 447 kalorii, 11g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz szparagi, pieprz, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka ze szparagów, Halloumi i ciecierzycy, Sałatka Farro Z Groszkiem, Szparagami I Fetą, oraz Sałatka Farro z groszkiem, szparagami i fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 2-quart, podgrzać 4 szklanki wody do wrzenia. Wymieszać farro; powrócić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować 20 do 25 protokół.
W międzyczasie pokroić szparagi na 1-calowe kawałki, pozostawiając głowy pełne. W 10-calowej patelni, podgrzać 2 łyżki oleju.
Dodać szparagi i szalotkę; gotować 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż pożądana doneness (niektóre jak szparagi bardziej miękkie, podczas gdy inni wolą trochę świeżego crunch).
Usuń szparagi z patelni na talerz; odstawić.
Wymieszać w pozostałych 2 łyżki oleju, Skórka z cytryny i sok z cytryny na patelni.
Ciepło na małym ogniu, skrobanie dno patelni z drewnianą łyżką poluzować rumiane kawałki. Wymieszać z solą i pieprzem. Odstawić SOS.
Odcedzić ugotowane faro w sitku lub durszlaku; spłukać. W dużej misce do serwowania Wrzuć faro ze szparagami, pekanami i serem feta.