Sałatka Ze Stekiem Calypso
Sałatka ze stekiem Calypso jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. Na $5.7 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, jamajskie jerk przyprawy, sałata rzymska, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać ananasowe ciekawostki, możesz śledzić to danie główne z Owocowe Kubki Jogurtowe Salsa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Calypso Burritos, Calypso Corn, oraz Kurczak Calypso dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść steki w płytkim naczyniu i dodaj 1 łyżeczkę. otarta Skórka z wapna i 1 1/2 łyżki. sok z limonki, zamieniający się w płaszcz.
Ananasa wymieszać, kolejne 5 składników, pozostałe 1/2 łyżeczki. starta skórka wapna, a pozostałe 1 1/2 łyżki. sok z limonki do wymieszania.
Usuń steki z mieszanki soku z limonki, odrzucając sok.
Steki posypać równomiernie 1 łyżeczką. Jamajska przyprawa do jerków.
Steki z grilla, przykryte pokrywą grilla, na średnim ogniu (350 do 40
4 do 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Niech steki stać 10 minut, i pokroić w cienkie paski.
Ułóż liście sałaty na półmisku, a na wierzch pokrojony stek i mieszankę salsy.
Dekorować, w razie potrzeby.
* 1/2 szklanki salsy można zastąpić.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy Desert Pepper Trading Company Peach Mango Salsa.