Sałatka z ziemniaków, szpinaku i czerwonej papryki z ciepłym boczkiem Vinaigrette
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawek? Sałatka z ziemniaków, szpinaku i czerwonej papryki z ciepłym bekonem Vinaigrette może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 167 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, oliwę z oliwek, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 54%. Podobne przepisy to Sałatka z ziemniaków, szpinaku i czerwonej papryki z ciepłym boczkiem Vinaigrette, Ciepłe szparagi i boczek tosty z czerwoną papryką-szalotka Vinaigrette, oraz Sałatka szpinakowa z ciepłym boczkiem Vinaigrette.
Instrukcje
Ziemniaki parowe tylko do miękkości, około 7 minut.
Przenieść ziemniaki do dużej miski. Char paprykę na płomień lub w brojlerów, aż poczerniały ze wszystkich stron. Zamknąć w papierowej torbie; odstawić na 10 minut. Paprykę obrać, posiekać i posiekać.
Przełożyć do miski z ziemniakami.
Podsmażyć boczek na małej patelni na średnim ogniu, aż ostry, o 3 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na ręcznik papierowy i osuszyć.
Ocet, olej i czosnek ubić w małym rondlu. Wymieszać na małym ogniu tylko do ogrzania, o 1 minutę. Wymieszać z boczkiem.
Dodaj ciepły vinaigrette do mieszanki ziemniaków.
Wymieszać z selerem naciowym i szpinakiem. Doprawić do smaku solą i pieprzem i podawać.
W porcji: kalorie, 164; tłuszcz całkowity, 8 g; Tłuszcze nasycone, 1 g; cholesterol, 1 mg.