Sałatka z ziemniaków, pomidorów, kukurydzy i bazylii

Sałatka z ziemniaków, pomidorów, kukurydzy i bazylii
Sałatka z ziemniaków, pomidorów, kukurydzy i bazylii może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 267 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 3,02 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka soku z cytryny, cebula, mielony pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 70 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka z ziemniaków, pomidorów, kukurydzy i bazylii, Sałatka z ziemniaków, pomidorów, kukurydzy i bazylii, oraz BCT (nie Blt) Sałatka z bazylii, kukurydzy i pomidorów.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść ziemniaki w dużym garnku z osoloną wodą i zagotuj. Gotować, aż tylko przetargu widelec, o 15 protokół. Wyłowić ziemniaki pająkiem lub łyżką szczelinową i umieścić je w misce z lodowatą wodą, aby powstrzymać je przed gotowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
RybyRyby
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
GarnekGarnek
3
Pokroić kukurydzę i połamać każde ucho na pół. Gotować w tej samej wrzącej wodzie przez 5 do 7 minut, aż stanie się miękki, ale nie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
KukurydzaKukurydza
4
Wyjąć schłodzone ziemniaki do ściereczki do drenażu. Zanurz kukurydzę w tej samej kąpieli lodowej, aż ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
KukurydzaKukurydza
LódLód
5
Każdy ziemniak pokroić w ćwiartki i umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Usunąć kukurydzę z wody, a także pozostawić do drenażu. Użyj noża szefa kuchni, aby odciąć ziarna z każdego ucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
7
Dodaj ziarna do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Dodaj pomidory winogronowe, cebulę i całe liście bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor WinogronowyPomidor Winogronowy
świeża Bazyliaświeża Bazylia
CebulaCebula
9
Dodać oliwę z oliwek i sok z cytryny i wrzucić delikatnie połączyć. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
10
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn