Sałatka z zielonej fasoli z kandyzowaną pigwą i smażoną szalotką
Sałatka z zielonej fasoli z kandyzowaną pigwą i smażoną szalotką to Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 892 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 5,73 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, fasolkę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zapiekanka z zielonej fasoli ze smażoną szalotką, Kremowa Zapiekanka Z Zielonej Fasoli Ze Smażoną Szalotką, oraz Domowa zapiekanka z zielonej fasoli z chrupiącą smażoną szalotką.
Instrukcje
1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Napełnij dużą miskę lodowatą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać haricots verts do wrzącej wody i gotować, aż al dente, o 2 protokół; odcedzić i przenieść do wody z lodem do ostygnięcia, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Haricots Verts
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Ponownie odcedzić, otrząsnąć nadmiar wody i osuszyć na papierowych ręcznikach. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku Limonki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
4
Czosnek i śmietanę połączyć w małym rondlu. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu i gotować, aż zmniejszy się o dwie trzecie, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
5
Przełożyć do blendera i puree, aż będzie gładka; ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
W międzyczasie doprowadzić cukier i sok z cytryny do wrzenia w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
7
Dodać kawałki pigwy, zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż będą miękkie, ale nadal trzymać swój kształt, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny
8
Lekko ostudzić, następnie odcedzić pigwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny
9
Pokroić szalotki w 1/4-cal grube rundy za pomocą mandoliny; oddzielić kawałki na poszczególne pierścienie. Szalotki namoczyć w maślance, 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mandolina
10
Rozgrzać 2 cale oleju roślinnego w patelni o ciężkim dnie na średnim ogniu, aż termometr do głębokiego smażenia rejestruje 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Odcedzić szalotki i pogłębiać w mące, następnie dodać do gorącego oleju i smażyć na złoty kolor, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Cienki-
12
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
13
Łyżka kremu czosnkowego na 6 małych talerzy. Na wierzch z fasolką, smażoną szalotką i łyżką kandyzowanej pigwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Haricots Verts
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®
1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)