Sałatka z zielonej fasoli z kandyzowaną pigwą i smażoną szalotką

Sałatka z zielonej fasoli z kandyzowaną pigwą i smażoną szalotką
Sałatka z zielonej fasoli z kandyzowaną pigwą i smażoną szalotką to Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 892 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 5,73 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, fasolkę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zapiekanka z zielonej fasoli ze smażoną szalotką, Kremowa Zapiekanka Z Zielonej Fasoli Ze Smażoną Szalotką, oraz Domowa zapiekanka z zielonej fasoli z chrupiącą smażoną szalotką.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Napełnij dużą miskę lodowatą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodać haricots verts do wrzącej wody i gotować, aż al dente, o 2 protokół; odcedzić i przenieść do wody z lodem do ostygnięcia, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Haricots VertsHaricots Verts
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3
Ponownie odcedzić, otrząsnąć nadmiar wody i osuszyć na papierowych ręcznikach. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4
Czosnek i śmietanę połączyć w małym rondlu. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu i gotować, aż zmniejszy się o dwie trzecie, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Przełożyć do blendera i puree, aż będzie gładka; ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
W międzyczasie doprowadzić cukier i sok z cytryny do wrzenia w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
7
Dodać kawałki pigwy, zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż będą miękkie, ale nadal trzymać swój kształt, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny
8
Lekko ostudzić, następnie odcedzić pigwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny
9
Pokroić szalotki w 1/4-cal grube rundy za pomocą mandoliny; oddzielić kawałki na poszczególne pierścienie. Szalotki namoczyć w maślance, 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
10
Rozgrzać 2 cale oleju roślinnego w patelni o ciężkim dnie na średnim ogniu, aż termometr do głębokiego smażenia rejestruje 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
11
Odcedzić szalotki i pogłębiać w mące, następnie dodać do gorącego oleju i smażyć na złoty kolor, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
12
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
13
Łyżka kremu czosnkowego na 6 małych talerzy. Na wierzch z fasolką, smażoną szalotką i łyżką kandyzowanej pigwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Haricots VertsHaricots Verts
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny
1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn