Sałatka z zielonej fasoli, szpinaku i buraków

Sałatka z zielonej fasoli, szpinaku i buraków
Sałatka z zielonej fasoli, szpinaku i buraków to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Jedna porcja zawiera 154 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.34 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka octu jabłkowego, liście szpinaku baby, fasola i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka z buraków zielonych i pistacji, Sałatka z zielonej fasoli, czerwonej cebuli i buraków, oraz Szpinakowo-buraczana Sałatka Zielona z serem pleśniowym Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Char chiles bezpośrednio nad płomieniem gazowym lub w brojlerze, aż poczerniały ze wszystkich stron. Zamknąć w papierowej torbie 10 minut. Obrać, nasiona i grubo posiekać chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Połączyć chiles, sok pomarańczowy, olej, ocet i czosnek w blenderze. Mieszaj, aż mieszanina będzie gładka i gęsta. Przyprawiamy sos do smaku solą i pieprzem. Przykryć; schłodzić, aż sos będzie zimny, co najmniej 1 godzinę i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
OcetOcet
Papryka ChiliPapryka Chili
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Rozgrzej piekarnik do 204°. owinąć każdy burak szczelnie w folię; umieścić bezpośrednio na stojaku piekarnika. Buraki pieczone do miękkości po przekłuciu nożem, około 50 minut. Buraki rozpakować i całkowicie ostudzić, a następnie obrać. Buraki grubo zetrzeć w średniej misce. Wymieszać z sokiem z limonki. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
BurakBurak
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Fasolkę ugotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie krucho-miękka, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Odcedzić; przenieść do dużej miski z lodowatą wodą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Ponownie odcedzić i osuszyć.
5
Wrzucić fasolkę szparagową, szpinak, cebula, i rzodkiewki w dużej misce z wystarczająco dressing do Płaszcz. Doprawić solą i pieprzem. Sałatkę podzielić między talerze; wierzch z buraków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
RzodkiewkaRzodkiewka
SzpinakSzpinak
BurakBurak
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia86
Magazyn