Sałatka z wędzonego pstrąga i pancetty
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj wędzonego pstrąga i sałatki Pancetta. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 1 i kosztuje 6,93 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 430 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, endywię, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka z wędzonego pstrąga, Sałatka z wędzonego pstrąga, oraz Sałatka Z Wędzonego Pstrąga I Szparagów.
Instrukcje
Aby dressing, ubić ocet, sok z cytryny i musztardę razem w małej misce. Stopniowo ubijamy olej i doprawiamy solą i pieprzem.
Usunąć kości i skórę z pstrąga. Gotować pancetta o 5 protokół, aż chrupiące.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Podziel rukolę i endywia na 4 talerze. Rozrzucać pstrąg, feta, pancetta, rzodkiewki i szalotki na każdym.
Sałatka z wędzonej makreli: Pomiń pstrąga i rzodkiewkę. Zamiast wędzonego pstrąga użyj płatkowanych filetów z pieprzowej wędzonej makreli.
Sałatka z wędzonej makreli: Pomiń pstrąga i rzodkiewkę. Zamiast wędzonego pstrąga użyj płatkowanych filetów z pieprzowej wędzonej makreli.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;