Sałatka z wiórkami kukurydzianymi to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 507 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.34 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka fasoli, ser monterey jack, pomidory i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Konfetti Sałatka Z Wiórkami Kukurydzianymi, Sałatka Z Fiesta Corn Chip, oraz Południowo-Zachodnia Sałatka Z Wiórkami Kukurydzianymi.
Instrukcje
1
Na dużej patelni na średnim ogniu, gotować mieloną wołowinę, aż równomiernie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Odcedzić tłuszcz i odstawić do ostygnięcia.
3
W dużej misce, wymieszać mieloną wołowinę, sałata, pomidory,cebula, ser Cheddar, ser Jack i fasola. Przykryć i schłodzić przez co najmniej godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Ser Monterey Jack
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Tuż przed podaniem, dodać dressing i chipsy kukurydziane i wrzucić, aż równomiernie pokryte.