Sałatka Z Wiórkami Kukurydzianymi

Sałatka Z Wiórkami Kukurydzianymi
Sałatka z wiórkami kukurydzianymi to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 507 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.34 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka fasoli, ser monterey jack, pomidory i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Konfetti Sałatka Z Wiórkami Kukurydzianymi, Sałatka Z Fiesta Corn Chip, oraz Południowo-Zachodnia Sałatka Z Wiórkami Kukurydzianymi.

Instrukcje

1
Na dużej patelni na średnim ogniu, gotować mieloną wołowinę, aż równomiernie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Odcedzić tłuszcz i odstawić do ostygnięcia.
3
W dużej misce, wymieszać mieloną wołowinę, sałata, pomidory,cebula, ser Cheddar, ser Jack i fasola. Przykryć i schłodzić przez co najmniej godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Tuż przed podaniem, dodać dressing i chipsy kukurydziane i wrzucić, aż równomiernie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy KukurydzianeChipsy Kukurydziane
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn