Sałatka Z Wieprzowiny I Szpinaku
Sałatka z wieprzowiną i szpinakiem może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dania głównego. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis zawiera 303 kalorie, 23 g białka i 11 g tłuszczu na porcję. Za 1,85 USD za porcję ten przepis pokrywa 35% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4 osobom. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go ponownie. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup oliwę z oliwek, dressing, oliwki i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 84%. Ten wynik jest niesamowity. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, polubili także Sałatka z wieprzowiną i szpinakiem, Sałatka z grillowanej wieprzowiny i nektarynki ze szpinakiem i Kotlety schabowe z parmezanem i sałatką ze szpinakiem.
Instrukcje
Cztery talerze wyłóż liśćmi szpinaku; odłożyć na bok. W dużej misce wymieszaj groszek czarnooki, grzyby, sos, cebulę, seler, pimientos i oliwki; odłożyć na bok.
Na małej patelni smaż wieprzowinę na oleju przez 1 minutę.
Dodaj czosnek; smaż 1-2 minuty dłużej lub do momentu, aż przestaną być różowe.
Zdjąć z ognia; dodać do mieszanki groszku czarnookiego i dobrze wymieszać.
Nałóż mieszaninę na talerze wyłożone szpinakiem.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje ulubione dania w kategorii Sałatka. Zarówno Sauvignon Blanc, jak i Gruner Veltliner mają nuty ziołowe, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkiego winegretu, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Barefoot Bubbly Extra Dry z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Barefoot Bubble Extra Dry]()
Barefoot Bubble Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferuje aromaty dojrzałego jabłka uzupełnione nutami cytrusów. Tostowe smaki uzupełniają kremowe, trwałe wykończenie. Najlepiej smakuje schłodzone (36-40°F). To musujące wino jest doskonale zrównoważone wieloma warstwami owoców, które zachwycają podniebienie.