Sałatka z tuńczykiem wegetariańskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 302 kalorie, 20g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 86 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz tuńczyka, majonez, przyprawę do steków i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 70%. Spróbuj Sałatka Z Tuńczykiem, Warzywami I Komosą Ryżową, Sałatka Z Makaronem Z Tuńczykiem I Warzywami, oraz Sałatka z tuńczykiem, bekonem i warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać tuńczyka, jicama, majonez, musztarda, seler, pietruszka, rzodkiewki, i stek przyprawy w misce, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do Steków
Majonez
Rzodkiewka
Musztarda
Pietruszka-nać
Seler
Jicama
Tuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym winem, którego możesz spróbować, Jest Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.