Sałatka Z Tuńczykiem Azjatyckim
Azjatycka Sałatka z tuńczyka to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 50g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 722 kalorie. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis z prostych przepisów wymaga tuńczyka albacore, opcjonalnie: makaron soba, marchew i olej roślinny. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Azjatyckie danie. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Sałatka Z Tuńczykiem Azjatyckim, Azjatycka Sałatka Z Tuńczykiem, oraz Sałatka Z Tuńczyka Azjatyckiego (LifeCafe).
Instrukcje
odsączony tuńczyk, rzodkiewki, rozdrobniona marchewka, czosnek, imbir, chile, olej roślinny, ciemny olej sezamowy i ocet ryżowy w dużej misce. Delikatnie wrzucić do połączenia.
Dodać sól i pieprz do smaku. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Gdy jest gotowy do podania, wymieszać posiekaną kolendrę i zieloną cebulę.
Podawać z sałatą lub z zimnym, gotowanym makaronem soba.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. The Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot]()
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.