Sałatka Z Tuńczyka Zapiekana Z Koprem Pomarańczowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj sałatki z tuńczyka z koprem włoskim. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 264 kalorie. Na 4,81 zł / porcja, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka ogórka, kopru włoskiego, ziaren pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zapiekana Puttanesca z tuńczyka z frytkami z kopru włoskiego, Tuńczyk Zapiekany Z Nasionami Kopru Włoskiego I Masłem Caper Brown, oraz Zapiekane przegrzebki z Podsmażonym koprem włoskim, pomarańczą i czerwoną cebulą.
Instrukcje
Umieść koper włoski, anyż, i pieprz na suchej patelni.
Miejsce na średnim ogniu, przesuwając patelnię, aby utrzymać nasiona od spalania, aż nasiona są aromatyczne, o 3 protokół.
Nasiona i skórkę pomarańczową przełożyć do młynka do przypraw; lekko ostudzić. Pulsuj do drobno posiekanego, ale nie sproszkowanego.
Przełożyć do miski; wymieszać imbir, goździki, kminek, 1 łyżeczkę soli i cukier. Odstawić.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino można spróbować jest Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Średni fioletowy kolor. Smaki śliwki satsuma, malin pokrytych ciemną czekoladą i aromatów ziela angielskiego przede wszystkim. Na podniebieniu jest to klasyczny Merlot o dobrej koncentracji. Jest pikantny i średnio treściwy z aksamitnymi taninami. Domowa tarta wiśniowa i aromaty drewna sandałowego są łatwo wyczuwalne podczas degustacji.