Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki z tuńczyka z fasolą nerkową. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 2 i kosztuje 1,38 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 374 kalorie. Mieszanka ząbku czosnku, liście sałaty, kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Czerwonej Fasoli, Sałatka Z Fasoli, oraz Sałatka Z Fasoli Śródziemnomorskiej dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce połącz pierwsze siedem składników. Do dressingu, w małej misce, ubić olej, ocet, sok z cytryny, czosnek, koperek, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Francis Ford Coppola Diamentowa Kolekcja Merlot z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.