Sałatka z tuńczyka Home On The Range
Jeśli masz około 25 minut , aby spędzić je w kuchni, Home On The Range Tuna Salad może być super przepisem bezglutenowym, peskatariańskim i דל פחמימות,znym, którego warto spróbować. Ten przepis jest dla 4 osób. Ta sałatka ma 211 kalorii , 18 g białka i 14 g tłuszczu na porcję. Za 93 centy za porcję ten przepis pokrywa 14% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Allrecipes wymaga soku z cytryny, majonezu, soli selerowej i twarogu. Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 57% . Ta ocena jest dobra. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Turkish Chicken Salad with Home-made Cacik Yogurt Sauce , Country Breakfast: Tofu and Veggie Scramble With Home Fries i Home made coffee ice cream .
Instrukcje
Umieść jajka w rondlu i zalej je całkowicie zimną wodą. Doprowadź wodę do wrzenia. Przykryj, zdejmij z ognia i pozostaw jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Wyjmij z gorącej wody i ostudź. Obierz i pokrój.
W dużej misce rozdrobnij tuńczyka.
Dodaj ser wiejski, jajka, seler, zieloną cebulę, pietruszkę, przyprawę z pieprzem cytrynowym, sól selerową, sok z cytryny i majonez; dobrze wymieszaj. Schłodź.