Sałatka z topinamburu i rukoli z parmezanem
Sałatka z topinamburu i rukoli z parmezanem może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 205 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz rukolę, musztardę dijon, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Sałatka Z Topinamburu I Rukoli Z Parmezanem, Brioche Crusted fish z puree z topinamburu i ogórkami z topinamburu, oraz Lunch Na Rynku: Sałatka Z Topinamburu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać sok pomarańczowy, ocet i musztardę w małej misce. Stopniowo ubij w oleju. Doprawić winegret do smaku solą i pieprzem. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Połączyć Topinambur, rukola, i parmezan w dużej misce.
Skropić winegretem i wrzucić do płaszcza. Podzielić na 6 talerzy i podawać.
Ponieważ Topinambur szybko się odbarwia, obrać i pokroić je tuż przed podaniem.