Sałatka z soczewicy i kopru włoskiego

Sałatka z soczewicy i kopru włoskiego
Sałatka z soczewicy i kopru włoskiego jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 6 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, soczewicę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 96%, co jest super. Podobne przepisy to Jasna Sałatka z soczewicy z jabłkami, koprem włoskim i ziołami, Jedz Za Osiem Dolców: Prosta Kiełbasa Z Kopru Włoskiego Z Sałatką Z Soczewicy, oraz Sałatka Z Zielonej Soczewicy Ze Szparagami, Jabłkiem I Koprem Włoskim.

Instrukcje

1
Aby przygotować dressing, połącz pierwsze 7 składników, mieszając trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2
Aby przygotować sałatkę, umieścić soczewicę w dużym rondlu; przykryć wodą do 2 cali nad soczewicą. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 18 minut lub aż po prostu przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Drenaż.
4
Umieścić soczewicę w dużej misce; mieszać w dressing, papryka, koper włoski, cebula, i 2 łyżki natki pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
SoczewicaSoczewica
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Posypać 1 łyżką natki pietruszki na wierzchu sałatki. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn