Sałatka z soczewicy i kopru włoskiego
Sałatka z soczewicy i kopru włoskiego jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 6 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, soczewicę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 96%, co jest super. Podobne przepisy to Jasna Sałatka z soczewicy z jabłkami, koprem włoskim i ziołami, Jedz Za Osiem Dolców: Prosta Kiełbasa Z Kopru Włoskiego Z Sałatką Z Soczewicy, oraz Sałatka Z Zielonej Soczewicy Ze Szparagami, Jabłkiem I Koprem Włoskim.
Instrukcje
Aby przygotować dressing, połącz pierwsze 7 składników, mieszając trzepaczką.
Aby przygotować sałatkę, umieścić soczewicę w dużym rondlu; przykryć wodą do 2 cali nad soczewicą. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 18 minut lub aż po prostu przetargu.
Umieścić soczewicę w dużej misce; mieszać w dressing, papryka, koper włoski, cebula, i 2 łyżki natki pietruszki.
Posypać 1 łyżką natki pietruszki na wierzchu sałatki. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.