Sałatka z selera i grzybów z ogolonym Parmigiano
Sałatka z selera i grzybów z ogolonym Parmigiano może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 3,21 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 11g białka, oraz 20 g tłuszczu. Mieszanka soli i pieprzu, sok z cytryny, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka z selera i grzybów Shitake z cytryną i Parmigiano-Reggiano, Ogolona Sałatka z selera, korzenia selera i rzodkiewki, oraz Ogolona Sałatka z cukinii z Parmigiano i pistacjami.
Instrukcje
Na dużej patelni podgrzej 3 łyżki oliwy z oliwek.
Dodać grzyby, doprawić solą i pieprzem i gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, 7 do 8 protokół.
Przełożyć na talerz i lekko ostudzić.
W dużej misce ubijamy pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek z sokiem z cytryny i doprawiamy solą i pieprzem.
Dodać seler, grzyby i wióry serowe i wrzucić delikatnie.