Sałatka z selera i grzybów z ogolonym Parmigiano

Sałatka z selera i grzybów z ogolonym Parmigiano
Sałatka z selera i grzybów z ogolonym Parmigiano może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 3,21 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 11g białka, oraz 20 g tłuszczu. Mieszanka soli i pieprzu, sok z cytryny, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka z selera i grzybów Shitake z cytryną i Parmigiano-Reggiano, Ogolona Sałatka z selera, korzenia selera i rzodkiewki, oraz Ogolona Sałatka z cukinii z Parmigiano i pistacjami.

Instrukcje

1
Na dużej patelni podgrzej 3 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać grzyby, doprawić solą i pieprzem i gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Przełożyć na talerz i lekko ostudzić.
4
W dużej misce ubijamy pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek z sokiem z cytryny i doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać seler, grzyby i wióry serowe i wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
6
Serwuj od razu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn