Sałatka z sałaty ogrodowej to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Za 78 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 307 kalorii, 6G białka, oraz 30g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka majonezu, pomidorów, jajek na twardo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 34%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Przepis Na Sałatę Maślaną I Sałatkę Z Ziół Ogrodowych, Schłodzona letnia sałata, lubczyk i Grochówka ogrodowa, oraz Prawie Słynna Sałatka Ogrodowa (Imitacja Ogrodu Oliwnego) dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W salaterce Wrzuć sałatę, pomidory, jajka, rzodkiewki, boczek i cebulę. W małej misce wymieszaj składniki dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego