Sałatka Z Ryżu Jaśminowego
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawki? Sałatka z ryżu jaśminowego może być znakomity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 326 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, wodę, ryż jaśminowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Spróbuj Grillowana Sałatka warzywno-Jaśminowa z ziołami i nerkowcami, Doskonale ugotowany kokosowy ryż jaśminowy bez kuchenki ryżowej, oraz Doskonale Ugotowany Kokosowy Ryż Jaśminowy Bez Kuchenki Ryżowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ryż w sitku z siatki drucianej; spłucz zimną wodą.
Podsmaż czosnek i szalotki w gorącym oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu 2 minut lub do miękkości.
Dodać 6 szklanek wody, ryżu i soli; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż woda zostanie wchłonięta i ryż jest miękki.
Zdjąć z ognia; odstawić, przykryty, 10 minut. Puch z widelcem.
Ubić razem ocet ryżowy i kolejne 4 składniki; zalać mieszanką ryżową, delikatnie podrzucając.
Pokrój zieloną cebulę w długości 1 cala; pokrój w cienkie paski.
Dodać cebulę, marchew, i papryka do mieszanki ryżu; wrzucić delikatnie. Przykryć i schłodzić do 3 dni.