Sałatka z rukolą i parmezanem
Dzika rukola (rukola) i parmezan sałatka może być tylko dodatek szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis ma 54 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 34 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz rukolę, parmezan, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest niesamowite. Spróbuj Sałatka Z Dzikiej Rukoli Z Grzankami Czosnkowymi, Ogolonym Parmezanem I L, Sałatka z dzikiej rukoli z grzankami czosnkowymi, ogolonym parmezanem i cytryną, oraz Sałatka z dzikiej rukoli i grillowanej kukurydzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić rukolę i kolendrę razem w dużej misce sałatkowej.
Mieszankę rukoli wymieszać z sokiem z cytryny, oliwą z oliwek i octem balsamicznym.
Posypać płatkami czerwonej papryki i czarnego pieprzu; wrzucić sałatkę ponownie. W razie potrzeby dodaj więcej soku z cytryny, oliwy z oliwek, octu balsamicznego, płatków czerwonej papryki i czarnego pieprzu do smaku.
Sałatkę posypać wiórkami z parmezanu i wrzucić ponownie do podania.