Sałatka z rukoli z oliwkami, fetą i koperkiem
Sałatka z rukoli z oliwkami, Fetanem i koperkiem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, grecki ser feta, koperek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Rukola, Feta I Koperek Frittata, Nowa Sałatka Z Ziemniaków I Rukoli Z Czarnymi Oliwkami, oraz Sałatka z rukoli z migdałami, zielonymi oliwkami i mandarynkami.
Instrukcje
W dużej misce, wrzucić cebulę, czosnek i oliwki z oliwą i octem i doprawić solą i pieprzem.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę. Wymieszać z koperkiem i fetą, następnie dodać rukolę i delikatnie wrzucić.