Sałatka Z Rukoli Z Ogolonym Parmezanem, Cytryną I Oliwą Z Oliwek

Sałatka z rukoli z ogolonym parmezanem, cytryną i oliwą z oliwek to bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 ludzie uznali ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz obfite garści rukoli, sok z cytryny, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z arugulanem i ogolonym parmezanem z cytrynowym winegretem, Sałatka z rukoli ze stekiem, ogolonym parmezanem i winegretem cytrynowym, oraz Sałatka z dzikiej rukoli z grzankami czosnkowymi, ogolonym parmezanem i cytryną dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej salaterce połącz sok z cytryny, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, sól i pieprz.
Umieścić rukolę w misce i wrzucić z opatrunkiem. Używając obieraczki do warzyw, ogolić arkusze parmezanu na sałatkę (do smaku).