Sałatka z rukoli z fasolą Cannellini
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z rukoli z fasolą Cannellini. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 232 kalorie, 10g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, fasolę cannellini, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Arbuz + rukola-Sałatka la z białą fasolą Cannellini+ Lemo, Cavatappi z Arugulanem i fasolą Cannellini, oraz Sałatka z fasoli Cannellini, czerwonej cebuli i rukoli.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; gotować czosnek w gorącym oleju o 1 minutę.
Dodaj pomidory, wino, szałwia i tymianek; zwiększyć ogień do średnio wysokiej i dusić 2 do 3 protokół. Wymieszać z fasolą cannellini i bazylią. Doprawić solą i pieprzem. Kontynuuj gotowanie, aż fasola zostanie podgrzana, 3 do 4 minut.
Ułóż rukolę na półmisku. Łyżka mieszanki fasoli nad rukolą. Na wierzchu Ogolony parmezan.