Sałatka Z Rukoli I Rzodkiewki Z Ciepłym Duszonym Brzuchem Wieprzowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z rukoli i rzodkiewki z ciepłym duszonym brzuchem wieprzowym. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 33 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 180. Ten przepis z białego ryżu para ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś liście rukoli, rzodkiewki, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczony brzuszek wieprzowy z ciepłymi ziemniakami i sałatką z rzodkiewki selera, Wieprzowina Chashu (marynowany duszony brzuch wieprzowy do Tonkotsu Ramen), oraz Duszony Brzuch Wieprzowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić brzuch wieprzowy w kostkę 3/4". Włożyć brzuch wieprzowy do rondla, przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 10 minut.Odcedzić i opłukać brzuch wieprzowy. Opłucz patelnię, włóż wieprzowinę z powrotem do patelni z imbirem, czosnkiem, 4 c wodą, sake, słodką marsalą i przyprawą maggi.Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, zmniejszyć ogień do niskiej, a następnie gotować na wolnym ogniu przez 2 godziny, mieszając od czasu do czasu.
Dodać cukier palmowy i gotować na wolnym ogniu przez kolejne 30 minut (od czasu do czasu mieszając.) Test gotowanego brzucha wieprzowego, aby sprawdzić, czy ma wystarczająco miękką teksturę. W razie potrzeby dusić dłużej.
Podawać na łóżku dziecka rukoli z plasterkami rzodkiewki. Sukienka z soków z braise.