Sałatka z rukoli i brzoskwiń z kremowym szczypiorkiem Vinaigrette

Sałatka z Arugulanu i brzoskwiń z kremowym szczypiorkiem Vinaigrette może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 158 kalorii, 1G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek, brzoskwinie, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Sałatka Z Arugulanu I Brzoskwiń Z Kremowym Szczypiorkiem Vinaigrette, Grillowana Sałatka Z Brzoskwiń I Rukoli Ze Szczypiorkiem Vinaigrette, oraz Czysta Sałatka Wieprzowa, Brzoskwiniowa I Rukola Z Brzoskwiniowym Winegretem.
Instrukcje
Umyć brzoskwinie, pocierając, aby usunąć fuzz.
Przeciąć na pół; usunąć pestki. Cienko pokroić brzoskwinie.
Umieścić plastry brzoskwini w dużej misce.
Dodać 1/2 łyżki soku z cytryny; wrzucić.
Wymieszać 1 1/2 łyżki soku z cytryny i oliwy z oliwek w małej misce.
Ubij śmietanę, potem szczypiorek. Doprawić solą i pieprzem.
Dodaj rukolę do miski z brzoskwiniami.
Dodać opatrunek i wrzucić. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem i podawać.