Sałatka z rukoli, awokado i orzechów włoskich
Sałatka z rukoli, awokado i orzechów włoskich to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 4 porcjami. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 374 kalorie, 8G białka, oraz 35 g tłuszczu. Mieszanka rukoli, soku z cytryny, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka Z Rukoli, Awokado I Orzechów Włoskich, Sałatka z rukolą i prażonymi orzechami, oraz Sałatka z rukoli, różowego grejpfruta i orzecha włoskiego.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć sok z cytryny i mielonej szalotki i odstawić na 10 protokół. Stopniowo ubijamy oliwę z oliwek i doprawiamy sos solą i pieprzem.
Tymczasem, rozłożyć połówki orzecha włoskiego w talerzu ciasta i tosty w piekarniku, aż złoty kolor i pachnące, o 6 protokół.
Orzechy włoskie niech ostygną, przenieść na powierzchnię roboczą i grubo posiekać.
Lekko przyprawić kliny awokado solą.
Dodać awokado, posiekane tosty orzechy włoskie i rukola do dressingu i wrzucić dobrze. Doprawić sałatkę solą i pieprzem i podawać od razu.