Sałatka Z Pszennych Jagód Curry
Curry pszeniczne jagody sałatka jest wegańskie danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 461 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wody, curry, rodzynki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest solidne. Spróbuj Sałatka z kurczakiem i pszennymi jagodami, Curry bulgur pszenna sałatka, oraz Curry sałatka jajeczna na chlebie pełnoziarnistym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść jagody pszenicy w dużym pojemniku i przykryj kilkoma centymetrami chłodnej wody; odstawić na 8 godzin na noc.
W rondlu zagotować 6 szklanek wody i jagód pszennych; dodać 1 łyżeczkę oliwy z oliwek i sól. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż jagody pszenicy są miękkie i podzielone otwarte, 45 minut do 1 godziny.
Odcedzić i opłukać jagody pszenicy zimną wodą.
Ubij 1/3 szklanki oliwy z oliwek, curry, pietruszki, płatki czerwonej papryki razem w misce, aż sos będzie równomiernie wymieszany.
Połącz jagody pszenne, ciecierzycę, nasiona słonecznika i rodzynki w misce.
Mżawka dressing na mieszance jagód pszenicy; wrzucić do herbu i doprawić solą.