Sałatka Z Pszennych Jagód Curry

Sałatka Z Pszennych Jagód Curry
Curry pszeniczne jagody sałatka jest wegańskie danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 461 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wody, curry, rodzynki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest solidne. Spróbuj Sałatka z kurczakiem i pszennymi jagodami, Curry bulgur pszenna sałatka, oraz Curry sałatka jajeczna na chlebie pełnoziarnistym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść jagody pszenicy w dużym pojemniku i przykryj kilkoma centymetrami chłodnej wody; odstawić na 8 godzin na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody PszenneJagody Pszenne
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2
Drenaż.
3
W rondlu zagotować 6 szklanek wody i jagód pszennych; dodać 1 łyżeczkę oliwy z oliwek i sól. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż jagody pszenicy są miękkie i podzielone otwarte, 45 minut do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody PszenneJagody Pszenne
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Odcedzić i opłukać jagody pszenicy zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody PszenneJagody Pszenne
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
5
Ubij 1/3 szklanki oliwy z oliwek, curry, pietruszki, płatki czerwonej papryki razem w misce, aż sos będzie równomiernie wymieszany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Połącz jagody pszenne, ciecierzycę, nasiona słonecznika i rodzynki w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SłonecznikaNasiona Słonecznika
Jagody PszenneJagody Pszenne
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Mżawka dressing na mieszance jagód pszenicy; wrzucić do herbu i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
PszenicaPszenica
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia37
Magazyn