Five Bean Sałatka z szampanem Vinaigrette może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,11 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. Jest idealny do Sylwester. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka oliwy z oliwek, sok z cytryny, ostry sos i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Z łyżeczką wynik 85% to danie jest super. Podobne przepisy to Czerwona Sałatka z szampanem Vinaigrette, Sałatka grejpfrutowa z winegretem szampana, oraz Sałatka Escarole Z Szampanem Vinaigrette.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Posypać obfitą szczyptą soli i dodać świeżą zieloną fasolkę. Gotować, aż fasola są po prostu miękkie, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Fasola Szparagowa
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Odcedzić i wstrząsnąć fasolę w wodzie z lodem, aby zatrzymać proces gotowania. Fasolę odcedzić jeszcze raz i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
5
Umieścić świeże i konserwy fasoli, szalotki, papryka, pietruszka włoska, majeranek, Jeśli za pomocą, i szampana Vinaigrette w dużej misce, i wrzucić wszystko razem, aby połączyć. Doprawić sałatkę do smaku solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pietruszka Liściowa Płaska
Fasola Konserwowa
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników)
Cały Imbir, Rozgnieciony
Majeranek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Serwuj i ciesz się.
7
W dużej misce wymieszać czosnek, musztardę, ocet, sok z cytryny, miód, ostry sos, sól i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Ubijaj oliwę w powolnym ciągłym strumieniu, aż opatrunek się zemulguje. Alternatywnie, można dodać składniki do robota kuchennego lub blendera i puree, aż będzie gładka.