Sałatka z pieczonych warzyw korzeniowych i makaronów
Need a przystawka wegańska? Pieczone warzywa korzeniowe i sałatka z makaronem może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 93 kalorie. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, pieprz, ocet balsamiczny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Sałatka z pieczonych warzyw korzeniowych i makaronów, Sałatka Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych, oraz Sałatka Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Wymieszaj marchew, cebulę,pasternak, czosnek i 3 łyżki. olej w dużej misce; rozprowadzić na patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak
Marchew
Czosnek
Cebula
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Winegret Z Wermutu
3
Piec 35-40 min. lub aż do złotego brązu, mieszając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
W międzyczasie wymieszać musztardę, ocet, pozostały olej, natkę pietruszki, szczypiorek i pieprz.