Sałatka Z Pieczonych Grzybów

Sałatka Z Pieczonych Grzybów
Sałatka z pieczonych grzybów może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru hor d ' oeuvre. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 165 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Za 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 68 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką sok z cytryny, paprykę, dressing i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 98%, co jest spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka Z Pieczonych Grzybów, Sałatka z pieczonych grzybów i ziemniaków, oraz Sałatka z pieczonych grzybów z orzechami laskowymi.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Wrzuć grzyby do 1 łyżki. oliwa z oliwek i 1 łyżeczka. sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Rozłóż na dużej blasze do pieczenia i piecz 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Spuścić płyn. Lekko ostudzić. W misce połącz grzyby, czerwoną paprykę, bazylię lub miętę i orzeszki piniowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wymieszaj składniki dressingu; wrzuć do mieszanki grzybowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Umieść sałatę na 4 talerzach sałatkowych i na wierzchu łyżką mieszanki grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay
Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay
Zrównoważony i złożony, Napa Valley Chardonnay składa owoce z kilku winnic w AVA, łącząc bujną, odważną dojrzałość Doliny Środkowej z bogactwem i głębią Carneros. Jasne, złote owoce otwierają nos, zaokrąglone nutami miodu, karmelu, przypraw do pieczenia i tostów. Odważne wejście cytryn i dojrzałego jabłka rozwija wagę i lepkość, gdy ewoluuje przez usta. Wkład beczki pozostawia wrażenie prawie słodkich migdałów na finiszu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia77
Magazyn