Sałatka Z Pieczonych Grzybów
Sałatka z pieczonych grzybów może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru hor d ' oeuvre. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 165 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Za 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 68 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką sok z cytryny, paprykę, dressing i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 98%, co jest spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka Z Pieczonych Grzybów, Sałatka z pieczonych grzybów i ziemniaków, oraz Sałatka z pieczonych grzybów z orzechami laskowymi.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Wrzuć grzyby do 1 łyżki. oliwa z oliwek i 1 łyżeczka. sok z cytryny.
Rozłóż na dużej blasze do pieczenia i piecz 15 minut.
Spuścić płyn. Lekko ostudzić. W misce połącz grzyby, czerwoną paprykę, bazylię lub miętę i orzeszki piniowe.
Wymieszaj składniki dressingu; wrzuć do mieszanki grzybowej.
Umieść sałatę na 4 talerzach sałatkowych i na wierzchu łyżką mieszanki grzybów.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
![Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay]()
Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay
Zrównoważony i złożony, Napa Valley Chardonnay składa owoce z kilku winnic w AVA, łącząc bujną, odważną dojrzałość Doliny Środkowej z bogactwem i głębią Carneros. Jasne, złote owoce otwierają nos, zaokrąglone nutami miodu, karmelu, przypraw do pieczenia i tostów. Odważne wejście cytryn i dojrzałego jabłka rozwija wagę i lepkość, gdy ewoluuje przez usta. Wkład beczki pozostawia wrażenie prawie słodkich migdałów na finiszu.