Sałatka z pieczonych buraków z kozim serem i pistacjami

Sałatka z pieczonych buraków z kozim serem i pistacjami
Przepis można zrobić sałatkę z pieczonych buraków z kozim serem i pistacjami w około 1 godzinę. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 440 kalorii, 11g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Na $3.19 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Sprawdza się jako dość drogie przystawki. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać olej pistacjowy, olej canolan, pistacje, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Sałatka z pieczonych buraków i rukoli z pistacjami i kozim serem, Sałatka z pieczonych buraków i warzyw z pistacjami i kozim serem, oraz Sałatka Z Buraków I Koziego Sera Z Pistacjami.

Instrukcje

1
W naczyniu do pieczenia wrzucić buraki z czosnkiem, tymiankiem i 2 łyżkami oleju rzepakowego; doprawić solą i pieprzem. Przykryć folią i piec w piekarniku 350 przez 30 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Papryczka Chipotle, Grubo PosiekanaPapryczka Chipotle, Grubo Posiekana
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2
Ostudzić, następnie obrać i ćwiartować buraki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
3
Buraki przełożyć do miski; jeśli używasz złotego i czerwonego, umieść je w osobnych miseczkach. Pistacje wymieszać z 1/2 łyżki oleju rzepakowego i doprawić solą i pieprzem. Tosty w piekarniku przez 5 minut. W misce ubić ocet z oliwą z oliwek i pozostałą 1/4 szklanki oleju rzepakowego. Buraki wrzucić z winegretem, doprawić solą i pieprzem i ułożyć na półmisku. Na wierzchu pokruszyć kozi ser i posypać pistacjami i mikrogreenami; skropić olejem pistacjowym i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Olej PistacjowyOlej Pistacjowy
Ser KoziSer Kozi
KiełkiKiełki
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Papryczka Chipotle, Grubo PosiekanaPapryczka Chipotle, Grubo Posiekana
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn