Sałatka z pieczonych buraków z kozim serem i pistacjami

Sałatka z pieczonych buraków z kozim serem i pistacjami
Przepis można zrobić sałatkę z pieczonych buraków z kozim serem i pistacjami w około 1 godzinę. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 440 kalorii, 11g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Na $3.19 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Sprawdza się jako dość drogie przystawki. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać olej pistacjowy, olej canolan, pistacje, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Sałatka z pieczonych buraków i rukoli z pistacjami i kozim serem, Sałatka z pieczonych buraków i warzyw z pistacjami i kozim serem, oraz Sałatka Z Buraków I Koziego Sera Z Pistacjami.

Instrukcje

1
W naczyniu do pieczenia wrzucić buraki z czosnkiem, tymiankiem i 2 łyżkami oleju rzepakowego; doprawić solą i pieprzem. Przykryć folią i piec w piekarniku 350 przez 30 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
2
Ostudzić, następnie obrać i ćwiartować buraki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
3
Buraki przełożyć do miski; jeśli używasz złotego i czerwonego, umieść je w osobnych miseczkach. Pistacje wymieszać z 1/2 łyżki oleju rzepakowego i doprawić solą i pieprzem. Tosty w piekarniku przez 5 minut. W misce ubić ocet z oliwą z oliwek i pozostałą 1/4 szklanki oleju rzepakowego. Buraki wrzucić z winegretem, doprawić solą i pieprzem i ułożyć na półmisku. Na wierzchu pokruszyć kozi ser i posypać pistacjami i mikrogreenami; skropić olejem pistacjowym i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Olej PistacjowyOlej Pistacjowy
Ser KoziSer Kozi
KiełkiKiełki
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn