Sałatka Z Pieczonych Buraków I Pszennych Jagód

Sałatka z pieczonych buraków i pszennych jagód może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 6,04 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1861 kalorii, 49g białka, oraz 76 g tłuszczu każdy. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 79 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, koperek, płaskie liście pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj sałatka z buraków i kapusty pszennej, Sałatka Z Buraków, Orzechów Włoskich I Pszenicy Z Winem Z Limonki Kolendrowej, oraz Sałatka Z Pieczonych Buraków Z Jagodami Pszennymi, Rukolą I Fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400.Buraki owinąć folią i ułożyć na blasze do pieczenia. Pieczeń do miękkości, o 45 protokół. Rozpakować buraki i odstawić do ostygnięcia wystarczy obsłużyć, o 10 protokół.
Usunąć skórki i pokroić buraki w cienkie kliny. Tymczasem umieścić jagody pszenicy w średnim rondlu i dodać wodę do pokrycia przez 3". Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż jagody pszenicy są miękkie, ale nadal żucia, o 45 protokół.
Odcedzić na drobnoziarnistym sicie i przenieść jagody pszenicy do blachy do pieczenia.
Rozprowadzić w jednej warstwie i ostudzić.
W małej misce ubić olej, sok z cytryny, ocet i szalotkę. Doprawić winegret do smaku solą i pieprzem.
W dużej misce umieścić buraki, jagody pszenicy, pietruszkę, koperek i skórkę z cytryny.
Mżawka vinaigrette nad i wrzucić do równomiernie płaszcz. Doprawić do smaku solą i pieprzem.